Novosti

18. December 2017.

Whiskey Meets Meat – Grill Christmas Party!

Petak 22.12. od 20 h

U PETAK 22.12. Maraschino Craft & Spirits bar i Đurina Hiža pripremaju prekrasnu Božićnu večer za sve one koji vole PROBATI/VIDJETI/ČUTI nešto malo drugačije.
Drugačija pića, drugačija hrana i drugačija glazba – taj petak je sve drugačije!
                                                                         HRANA
Što se hrane tiče, uživati ćete u čak tri mesna slijeda pripremljena na vrhunskim Chef Jack i Napoleon Kettler grilovima za koje se brine Nikola Božić iz Đurine Hiže.
Prvi „slajsevi“ tj prvi slijed narezati ćemo iz American Style Porterhouse Steak-a, zatim slijedi Rib Steak u vakuum vrećici, mariniran s maslinjakom, češnjakom i ružmarinom, a završavamo s trećim slijedom NY Strip u vakuum vrećici mariniran u Bourbon Whiskey marinadi. Uz ove mesne fantazije možete papati i Hot Crossed Burns, tradicionalna engleska peciva koja se tradicionalno jedu na Good Friday, a ovo će svakako biti Good Friday. Treba li više od ovoga? Treba? Onda idemo dalje
                                                                         PIĆE
Nakon fine hrane slijedi i fino piće. Maraschino Craft & Spirits bar za tu večer pripremio vam je iz svoje nove ponude pića više od 30 vrsta viskija od kojih neki spadaju u Old & Rare kategoriju. Viskiji (i još stotinjak pića) su stigli direktno iz Engleske i veliki dio se ne može nabaviti ili probati u Hrvatskoj.
Kako ne piju svi viski, (pogotovo ženski dio), mi ćemo kao alternativu ponuditi TOP 15 svjetskih đinova, 100 rakija i likera iz čitavog svijeta, 25 vrhunskih rumova i po desetak vrsta tequila i vodki. Izbor je velik, a vi odlučite što vam najbolje odgovara.
                                                                       GLAZBA
Glazbeni dio povjerili smo pravoj osobi tj osobama. Uz fini grill i odlične viskije, naravno da ide i Country & Soul mjuza. A tko je tu najbolji?
Najbolji je Zack Dust i to u pratnji Rajka Puclina na klaviru. O Zack-u nećemo puno trošiti riječi jer smo sigurni da svi dobro poznaju njegov rad i umijeće.
Uglavnom, Zack će se potruditi da svi prisutni uživaju u izvrsnoj interpretaciji autorskih i cover country&soul pjesama na njegov prepoznatljiv, perfektan način.
Ovaj koloplet hrane, pića i glazbe ponuditi će vašim organoleptičkim osjetilima jedan potpuno novi doživljaj – doživljaj koji se ne propušta, doživljaj koji se dugo pamti.
I to bi bilo to za danas od nas, a vi nas pratite na našim društvenim mrežama i saznajte sve novosti!

PRIMAMO REZERVACIJE STOLOVA!