Novosti

28. December 2017.

Tradicija se nastavlja! Najluđi doček 2018. godine u Maraschino Craft Baru!

Sedmu godinu za redom Maraschino Craft & Spirits bar i TTS Sport centar pozivaju vas na najveći ispraćaj Stare i doček Nove 2018. godine i to bez pauze čitavih 18 sati!

Na više od 500 kvadratnih metara koji uključuju Maraschino Craft bar i spojeni grijani šator očekuje vas zagrijavanje već od 10 ujutro u nedjelju 31.12.2016. , a fešta završava kad se svi umore, nekad u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 1. siječnja 2018.

Ove godine očekuju vas i zanimljive novosti! Za finu hranu na pravom grillu pobrinuti će se već od 17.00 sati „ Rešetka by Đurina Hiža“.

U ponudi će biti ražnjići omotani suhom vratinom, srneće pljeskavice, šiš ćevapi, roštiljke tj pečenice od divljaci, pljeskavice od ciste junetine, Coleslaw salata. Ovo Street food savršenstvo pripremati će za vas Nikola Božić iz Đurina Hiža i to na pravom, vrućem grillu.
U ponudi pića je vino Pungračič, a osim standardne ponude od 20.12. Maraschino Craft Bar nudi i 100 vrsta rakija i likera, 30 vrsta viskija, 15 vrsta Ginova, 25 vrsta rumova, 10 vrsta tequila i još puno pitkih novosti za „spirits gurmane“.

Kako ne bi sve ostalo samo na hrani i piću Maraschino je osigurao i odličan glazbeni program. Prvi na scenu stupa legenda, DJ Pucko, jedan od najboljih party DJ-eva u Hrvatskoj koji zagrijava atmosferu od 12 sati i ostaje sve do kraja.

Od 19:30 pa sve do kraja dočeka uz DJ Pucka svirati će nam Beatta band iz Zagreba – popularan glazbeni sastav sa čak četiri vokala. Dvije pjevačice i dva pjevača podižu atmosferu do „ibera“ gdje god se pojave pa će tako biti i u Maraschino Craft & Spirits baru!

Ulaz na najveću feštu u gradu je naravno BESPLATAN jednako kao i posljednjih 5 godina!

Vidimo se u Maraschino Craft baru!