Novosti

2. November 2017.

Lajnap stand up večer u Maraschino baru!

Smijeh do suza u Maraschino Craft bar! Stand up večer uz lude komičare Lajnap-a!

Svi se možemo složiti da nam u današnje vrijeme fali puno više smijeha. Upravo zbog toga Žuja nam dovodi četiri najbolja mlada stand up komičara u Hrvatskoj okupljena u već nadaleko poznatu ekipu Lajnap.

Međimurski dečko Vlatko Štampar već je poznat lokalnoj publici, a u svojim nastupima često prepričava anegdote odrastanja u susjednoj nam županiji, ali i dogodovštine Englishmana u New Yorku, odnosno Međimurca u Zagrebu gdje je studirao arhitekturu.

Tomislav Koza Kozačinski za sebe kaže kako je po danu dizajner, a po noći filozof, komičar i seronja. Stand upom se počeo baviti u Zagrebu, a svoj stil humora naziva „šok humorom“. Dozu crnog humora donosi i u Maraschino craft bar.

Aleks Curać Šarić je prvi hrvatski komičar koji je svoju karijeru započeo putem ‘open mic nighta’ još 2006. godine. Najdraže teme su mu muško-ženski odnosi i besmisleni proizvodi s reklama. Aleks je također i video bloger (vloger), a dio njegovih fora možete čuti i na njegovom podcastu.

Goran Vugrinec Goc za sebe kaže kako je najhiperaktivniji komičar u Hrvatskoj. Gotova da i nema mjesta gdje nije nastupao, a može se pohvaliti i nastupima na engleskom jeziku u Londonu, Cape Townu i u Budimpešti. Kad odraste postat će astronaut.

Dečki su se okupili u Lajnap krajem prošle godine, a 14. studenog ih imate prilike gledati u Maraschino baru na njihovoj turneji uz Žuju.
Uz njihov nastup i originalne fore, opustite se i uz najfiniju specijalitetnu kavu, vrhunske čajeve i veliki izbor craft pića, likera, viskija..

Smijemo se uz Lajnap 14. studenog s početkom u 21 sat!
Ulaz je, naravno, BESPLATAN!